De allerbeste kippengrills en rotisserieën van Ubert in nederland? Die vindt je bij Foodequip. Ubert is in Nederland al decennia lang bezig met het vervaardigen van kippengrills en rotisserieën van topkwaliteit. Supermarkten, slagerijen en poeliers over de hele wereld maken gebruik van de producten van Ubert. En wij bij Foodequip, hebben deze producten in ons assortiment. Een grill of rotisserie van Ubert is uitermate geschikt voor het op een zeer aantrekkelijke wijze presenteren van (vers) voedsel. Wedden dat niemand dit voedsel kan weerstaan..?

De producten van Ubert in Nederland

De grills en rotisserieën van Ubert staan dus garant voor topkwaliteit. Echter, wist je ook dat de producten van Ubert zeer eenvoudig te bedienen zijn, en daarnaast ook nog eens een lust voor het oog zijn? Als je jouw voedsel presenteert in een rotisserie van Ubert, in bijvoorbeeld een restaurant of supermarkt, weet je zeker dat iedereen die langsloopt verlekkerd zal blijven staan kijken: precies wat jij graag wilt bereiken. Voor een aantrekkelijke presentatie van jouw voedsel in een grill van Ubert, eenvoudig te bedienen.

Bekijk producten van Ubert


Meer weten over de producten van Ubert

Indien je een vraag hebt over een grill of rotisserie van het merk Ubert in Nederland, kun je altijd bij ons terecht. Je kunt ons bereiken per e-mail en ook per telefoon: 0546-458578.