Met onze wereldwijde kennis willen we onze klanten blijven inspireren en verrassen. Door mee te bewegen met de markt en de trends kunnen we onze klanten ontzorgen, zodat zij telkens weer maximaal rendement kunnen behalen. Benieuwd hoe onze expertise tot zijn recht komt? Lees hieronder de inspiratieverhalen.

Inspiratieverhaal

Alan & Pim’s belachelijk lekkere kip

Uitstraling is belangrijk als het gaat om een jong en hip restaurant waar alles draait om de beleving. Maar ook dat het eten, in dit geval de kip, zo lekker wordt bereid dat gasten blijven terugkomen. En dat is gelukt!

Bekijk inspiratie

Inspiratieverhaal

De mooiste La Place vestiging van Nederland

De grondlegger van een uniek out-of-home concept. Dat is La Place. Met vestigingen niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Tot in het hoofdkantoor van Google aan toe. Dat vraagt om vakkennis.

Bekijk inspiratie

Inspiratieverhaal

Geïnspireerd op internationale foodhallen: BARN47

Bij een foodhall draait alles om live-cooking. Jouw eten wordt voor je ogen vers bereid en juist dat is de kracht van dit concept. En daar is heel wat frontcooking equipment voor nodig.

Bekijk inspiratie

Inspiratieverhaal

Al meer dan tien jaar partners van Ahold

De lijn tussen foodretail en horeca wordt steeds kleiner en is voor elke supermarktketen een hoge prioriteit. Met een partner als Ahold is elk foodconcepttraject spannend en vernieuwend.

Bekijk inspiratie

Wij adviseren graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op