Niks geeft meer energie dan het opleveren van een uniek foodconcept dat de beleving van vers bereid voedsel verhoogt. Eten is immers beleving! Onze jarenlange expertise heeft ertoe geleid dat we vandaag de dag gespecialiseerd zijn in foodconcepten, frontcooking equipment en foodservice equipment. Kortom: alle apparatuur om jouw producten te kunnen bereiden en presenteren in het zicht van je klant, en ze zo visueel te kunnen betrekken bij het bereidingsproces van hun verse, smakelijke maaltijd of snack.

We zijn heel enthousiast als het op onze klanten en producten aankomt.
Blijvend betrokken

Onze aanpak voor maatwerk foodconcepten

Zowel voor, tijdens als na oplevering van de apparatuur kunnen onze klanten op ons blijven rekenen. Daar reizen we de hele wereld voor over. We beginnen het traject altijd met een persoonlijk gesprek, waarna we jouw wensen en onze kennis omzetten in 3D ontwerpen en technische tekeningen. Na akkoord wordt alles op maat gemaakt, waarbij we alleen werken met gerenommeerde en hoogstaande partners, zoals Ubert. Wanneer het zover is zorgen we bij oplevering voor praktische kookinstructies op de werkvloer, zodat het personeel zo snel mogelijk ingewerkt wordt en jij je klanten direct professioneel en vakkundig kan bedienen. Ook na oplevering houden we graag contact, om te horen hoe het gaat en om je te helpen bij eventuele vragen. Blijvend betrokken noemen we dat.

Om onze klanten altijd te voorzien van de beste horeca apparatuur leveren wij uitsluitend foodservice equipment van de hoogste kwaliteit. Ubert levert in Nederland exclusief aan Foodequip en is specialist in showcooking/ frontcooking equipment, point of sale en merchandising. Zij leveren zonder uitzondering kwaliteitsproducten waarmee horeca en retail hun klanten optimaal kunnen bedienen. Andere vooraanstaande partners waar we nauw mee samenwerken zijn: Rational, MKN, Scholl, Hoshizaki en Moretti Forni.