Out of home

Het drukke bestaan van de moderne mens roept soms om een snelle hap onderweg bij een van de vele establissementen. Een mens moet eten en heeft niet altijd alle tijd om te koken. Maar ondanks de snelheid hoeft niet ingeleverd te worden op kwaliteit. Jouw winkel zal zich onderscheiden van de rest door kwalitatief goede producten ‘on the go’ aan te bieden. Zo houd je een tevreden klant die de volgende keer in het gehaaste bestaan weer bij jou terug zal komen.

Verse mogelijkheden

De mogelijkheden voor het vers bereiden en houden van de snelle hap zijn eindeloos. Zo zijn er de graag geziene warmhoudvitrines voor bijvoorbeeld verse tosti’s en warme broodjes die in een kwalitatief hoogstaande oven lekker knapperig zijn gemaakt. De warmhoudvitrine kan onderdeel zijn van de zelfbedieningsservice dat het aanbieden van een snelle hap heel effectief maakt. In dezelfde warmhoudvitrines kan je ook producten aanbieden die iets uitgebreider zijn, zoals verse pasta’s of warme gerechten zoals een heerlijke nasi. Op een aantrekkelijke manier uitgestald, zodat de gehaaste klant zich kan verlekkeren aan jouw producten.

Koken voor de klant

Een snelle hap kan verder gaan dan het grote aanbod aan snelle, verse broodjes en pasta’s. Bij het inrichten van jouw snelle hap-winkel kan je bijvoorbeeld denken aan ‘live koken’. Op een snelle manier kan je zo heerlijk verse, net bereide maaltijden aan de klant voorschotelen in meeneembakjes of aan tafel. Er gaat niets boven de geur van vers bereid voedsel dat de klant zo naar jouw winkel zal leiden. Het aanbod wordt ook dermate groter indien je voor deze optie gaat. Koken voor jouw klant zorgt ervoor dat de klant zich speciaal voelt. Wat achter gesloten deuren wordt bereid zal verder van de beleving afstaan. Een positieve beleving aan voedsel dat elke dag gegeten wordt, zal ervoor zorgen dat de klant een positief gevoel aan jouw winkel overhoudt. Dagelijks heen en weer reizen tijdens het drukke bestaan kan een stressvolle bedoeling zijn. Aan jou om de klant tijdens de snelle hap bij jou even tot rust komen.

Een greep uit onze opdrachtgevers