Het complete horeca interieur

Bij het inrichten van een horecagelegenheid komt heel veel kijken. Naast dat je als eigenaar moet bedenken wat jij de klant precies wilt aanbieden, hoe groot jouw gelegenheid zal zijn en hoe je de beschikbare ruimte zo voordelig mogelijk kan indelen, is het belangrijk om goed na te denken over het uiterlijk, zoals het horeca interieur. Welk verhaal wil je met het interieur vertellen en wat mogen klanten bij jou verwachten? Vanzelfsprekend is dit een belangrijk onderdeel. Klanten zullen veel tijd in jouw restaurant of café doorbrengen en er goede herinneringen aan over willen houden. Aan jou de taak om hen de beste avond van hun leven te bezorgen in een piekfijn verzorgde zaak.

Het beste horeca keukenapparatuur

Van elke zaak in de horeca is de keuken het belangrijkste onderdeel. Horeca zonder keukenapparatuur betekent geen aanbod en geen gasten. Afhankelijk van welke keuken je wilt aanbieden, zal je verschillende horeca keukenapparatuur moeten kopen. In vele zaken is gekozen voor een afgesloten keuken, omdat dit beter past bij het horeca interieur. Gasten kunnen niet zien wat er achter de gesloten deuren om gaat. Een goede optie voor als je de drukte van een horeca keuken graag apart van de gezelligheid in de zaak zelf wilt houden. Toch kan een open keuken in de horeca een erg aantrekkelijk idee zijn. De klant is op deze manier betrokken bij de bereiding van het voedsel.

Presenteer én behoud de kwaliteit van jouw specialiteiten

Een koelvitrine biedt verschillende functies voor horecagelegenheden. Het houdt natuurlijk de specialiteiten op de juiste temperatuur, zodat de kwaliteit wordt behouden. De snelheid waarin het koel- en vriesproces wordt gerealiseerd, draagt bij aan het kwaliteitsbehoud. Onze koelvitrines koelen conform de richtlijnen van de HACC, waardoor je te allen tijde verzekerd bent van een koelsysteem dat is afgestemd op de voedselveiligheid. Koelvitrines kunnen tevens bijdragen aan de presentatie van jouw specialiteiten. De vitrines maken namelijk steeds vaker deel uit van het horeca interieur.

Een kijkje in de keuken

Elke horeca keuken begint bij een vitrine met toonbank waarin je heerlijke gerechten kunt laten zien aan jouw gasten door showcooking. Of je gebruik maakt van deze koelvitrines in de horeca, zal veelal afhangen van een open of gesloten keuken. De koel- en vriesinstrumenten in de horeca moeten groot genoeg zijn voor al jouw producten. Daarnaast is het van belang dat de horeca koeling de juiste temperatuur aangeeft, makkelijk instelbaar is en de reparatieservice snel geregeld kan worden in geval van nood. Wat betreft de vitrine in de horeca zijn de mogelijkheden eindeloos.

Haal het maximale uit jouw keuken

Professioneel keukenapparatuur is zeer belangrijk met een nadruk op professionaliteit. Kwalitatief hoogstaande horeca machines zorgen voor een betere bereiding en zullen vele malen langer meegaan dan apparatuur van minderwaardige kwaliteit. De aankoop van horecamateriaal moet daarnaast simpel en op korte termijn geregeld kunnen worden. De totaalinrichting voor een horeca keuken kan het beste bestaan uit professionele horeca keukenapparatuur, zodat jij het maximale uit de horeca keukenapparatuur kan halen. Hygiëne is een zeer belangrijk punt, al dan niet het belangrijkste punt, als het om voedsel voor jouw gasten gaat. Jouw volledige horeca inventaris moet makkelijk schoon te maken zijn. Dit is prettig voor jou als eigenaar en voor jouw gasten.

Een greep uit onze opdrachtgevers