De allesomvattende grootkeuken

De keuken mag groot zijn. Sterker nog, als je zoekt naar een grote keuken voor bijvoorbeeld een ziekenhuis of onderwijsinstelling – een zaak waar vele mensen tegelijkertijd van voedsel voorzien zullen worden – is een grootkeuken de ideale oplossing. Ook voor jou als eigenaar van een cateringsbedrijf is een grootkeuken de perfecte uitkomst. Genoeg ruimte voor al jouw heerlijke gerechten en genoeg ruimte om het in te bewaren. De levering in grootkeukentechniek is voor vele branches een uitkomst dankzij het veelzijdige assortiment in grootkeukenapparatuur.

Uiteenlopende grootkeukentechniek

Een van de vele positieve eigenschappen van dit type keuken is dat het naar ieders wens aangepast kan worden en zodanig in elke zaak of instelling zal passen. De grootte van de keuken zal sterk afhangen van het aantal mensen waarvoor voedsel bereid zal worden. Een onderwijsinstelling denkt al snel aan hele andere aantallen dan een restaurant. De grootkeukenapparatuur kan onderling ook sterk verschillen. Een gegeven van de grootkeuken is dat een grote hoeveelheid van hetzelfde voedsel tegelijkertijd bereid kan worden. Het materiaal van de grootkeuken zelf moet dus tegen een stootje kunnen en van dusdanige kwaliteit zijn dat het jaren mee zal kunnen gaan. Grootkeukentechniek wordt toegepast in veel verschillende soorten bedrijven. Daarnaast is hygiëne, net als in iedere andere keuken, een erg belangrijk punt. Het materiaal moet makkelijk en zorgvuldig schoon te maken zijn, zodat jouw gasten het allerbeste voorgeschoteld zullen krijgen. Foodequip is gespecialiseerd in het installeren van grootkeukentechniek. Jouw grootkeuken leverancier kan je hier met veel professionaliteit en kennis in adviseren.

Grootkeukenapparatuur met gemak

Een grote keuken draait om gemak. Veel voedsel dat binnen korte tijd op een simpele en efficiënte manier bereid wordt met grootkeukenapparatuur. Een grote koeling en vriezer zal daarom veel ruimte innemen. Maar ook de werkbladen zullen duidelijk aanwezig zijn. Wellicht denk je aan een groot kookeiland of ga je liever voor een paar werkbanken naast elkaar? Veel verse broodjes hebben een grote oven nodig. Hoe groot mag jouw kookeiland zijn? Hoeveel pitten denk je nodig te hebben? Vergeet daarbij niet de warmhoudplaten en de opbergruimte die nodig zullen zijn om de meest efficiënte grootkeuken van Nederland te creëren. Grote keuzes in grootkeukentechniek en grootkeukenapparatuur die uiteindelijk zal zorgen voor immens gemak.

Een greep uit onze opdrachtgevers