De volledige cafetaria inrichting

De snackbar, groot of klein, is altijd een geliefd onderdeel van de horeca. Klanten komen hier even snel bijeen voor een snelle hap tijdens de lunchpauze, om wat af te halen voor thuis of gezellig wat te eten met de familie. Een snackbar draait om eenvoudigheid en efficiëntie. De cafetaria inrichting begint bij een frituur, zoals de bekende friteuse of Rofry, en een assortiment aan alom bekende snacks. Maar dit betekent niet dat je geen aandacht hoeft te besteden aan het uiterlijk van de cafetaria inrichting. Een valkuil waar nog wel eens ingevallen wordt, is juist dat er te weinig aandacht besteed wordt aan de aankleding. De cafetaria inrichting gaat verder dan enkel de frituurpan en een paar tafels en stoelen.

Complete snackbar inrichting

De snackbar inrichting begint veelal met de grote vitrine en tevens toonbank waarin een groot assortiment aan snacks liggen waaraan de klanten zich kunnen verlekkeren. Het is vers, het wordt met zorg bereid en enkel het beste ligt in deze vitrine. Afhankelijk van wat je nog meer wilt verkopen, zou er ook een aparte vitrine voor belegde broodjes of schepijs kunnen zijn. Alles op de juiste temperatuur gekoeld natuurlijk. Achterin de winkel staat een grote vriezer met genoeg opslagruimte voor al jouw bestellingen en stevige stellingkasten voor jouw houdbare producten. Al jouw producten zijn op deze manier op voorraad, zodat je geen enkele klant teleur hoeft te stellen. Een goed voorbereid mens telt voor twee.

Kwalitatieve snackbar apparatuur

Zonder kwalitatief hoogstaande snackbar apparatuur geen volwaardige snackbar inrichting. Een cafetaria heeft al snel meerdere grote, betrouwbare frituurpannen nodig om aan de vraag van de klanten te kunnen voldoen. Daarnaast moet deze in het kader van de hygiëne natuurlijk goed en zonder al teveel moeite schoongemaakt kunnen worden. Indien je ook hamburgers en andere bakproducten wilt verkopen, kan je kiezen voor ingebouwde grillplaten en ovens die door efficiënt gebruik van de ruimte niet in de weg zullen staan. In de cafetaria wordt apparatuur dusdanig vaak en lang gebruikt, dat goede kwaliteit de kosten door de jaren heen positief kan beïnvloeden. Een snelle hap betekent niet een snelle doorloop van snackbar apparatuur.

Een greep uit onze opdrachtgevers