Bedrijfsrestaurant inrichting

De inrichting van jouw bedrijfsrestaurant weerspiegelt aan de ene kant de bedrijfscultuur bij jouw werknemers en hebben aan de andere kant invloed op deze cultuur en hoe jouw werknemers doorgaans zullen presteren. Het bedrijfsrestaurant kan gezien worden als enkel een lunchplek waar jouw werknemers tussen de middag een half uur zullen zitten, maar dit zou afdoen aan de functie van een goedlopend en efficiënt bedrijfsrestaurant. Een bedrijfsrestaurant is de plek waar werknemers, werkgevers, partners en alle betrokkenen op elk moment van de dag kunnen samenkomen om koffie te drinken, een salade te eten en even tot rust te komen. Door in het bedrijfsrestaurant een rustgevende inrichting te creëren waar werk en pauze daadwerkelijk gescheiden zijn, zal iedereen met maximale inzet blijven presteren.

Een stimulerende omgeving

Als bedrijfsrestaurant de inrichting juist krijgen, kan een grote uitdaging zijn. De grootte van het restaurant is vanzelfsprekend sterk afhankelijk van de grootte van het bedrijf wat betreft huisvesting. Een rustgevend, inspirerend bedrijfsrestaurant zorgt voor een goed humeur en energie. Het juiste kleurenschema en een efficiënt gebruik van de ruimte kan de inrichting van het bedrijfsrestaurant al een eind op weg helpen. In het bedrijfsrestaurant mag meubilair ook zeker niet achterblijven. Een goede stoel en een tafel op de juiste hoogte maken alle verschil. Wat dacht je daarnaast van een lopend buffet waar je zelf alle verse maaltijden uitstalt en de klant zelf kan opscheppen? Of grote vitrines die alle producten goed koel en optimaal vers houdt? Allemaal keuzes waar je wellicht wel wat advies over zou willen.

Gezond voedsel als motor

Een kop koffie kan de dag laten starten. Een gezonde salade tijdens de lunch kan de hersenen weer tot rust laten komen. Een tussendoortje om vier uur zorgt voor de stoot energie waardoor de werkdag goed afgesloten kan worden. Voedsel drijft de werknemer. Voedzame maaltijden aanbieden is een belangrijk punt dat bij de inrichting van het bedrijfsrestaurant voorop zal staan. Wat ga jij, als werkgever, jouw werknemers aanbieden? Houd je het bij verse broodjes, salades en koude maaltijden of wil je liever wat uitgebreider te werk gaan met vers bereide warme maaltijden en een breed assortiment? Een bedrijfsrestaurant inrichting kan opgezet worden zoals je dat wilt met apparatuur dat geschikt is voor jouw assortiment.

Een greep uit onze opdrachtgevers